MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Med hjärtat i halsgropen

2016-11-03

Satt framför datorn o slösurfade när plötsligt min lilla rauter började uppföra sig konstigt. Plopp sa det o internet försvann. Kort därpå kom den välbekanta texten ingen signal upp på tv,n Många många fula fula ord slank fram ur min mun vill jag lova. Blängde upp mot lådan i hallen och konstaterade att den var död, det brukar lysa o blinka friskt från dom 6 dioderna. Nu ingenting. Detta har hänt förut men nu va det länge sedan.

Hursom då jag var väldigt trött på att sitta timtal i kön hos supporten försökte jag anmäla det via min bärbara. Döm om chocken när en tekniker inte skulle dyka upp fören om 8 dagar. Flera mycket fula ord igen.

Satte mig i den där djäkla kön endå och fick veta att jag gjort fel. Hade skickat min felanmälan till en annan avdelning en den skulle. Blev hjälpt men fick rådet att kolla med en annan sladd. Först såg det ut som om det inte skulle finnas någon liknande sladd i hushållet men så började jag leta. Utan vare sig tv eller internet i ett par dagar kändes jobbigt.

Letade letade letade och letade. Till slut efter letande och testande passade strömkabeln till en av mina trådlösa telefoner. Glädje när allt sen funkade. Blev en stund till i telefonkö då jag avbeställde teknikern.

Nu var det mera problem i huset och 10 personer till hade anmält att internet och eller tv försvunnit för dom. Så vi får besök av telia endå. Men just hit till mig behöver han inte komma.

En rätt okej arbetsdag, mycket spring och ömma fötter men i morgon är det Fredag. Får se om jag får fortsätta vara arbetslös eller om det finns mera jobb till mig.

Nu tunnelbanan och sen blir det sängen.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)