MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Varför ska allt bara vara krångel

2016-10-31

För att börja i slutet så blev det endå rätt bra.

Men vi tar dagen från början och redan igår kände jag att en förkylning var oundviklig. Trött och lätt vek hela dagen faktiskt. Besökte pappa och ringde telias support som lovade skicka en rauter så fort som möjligt. Det kändes bra.

Vaknade i morse med snörvel i näsan o host i halsen plus på konfekten en svätt feber som ökade under dagen, måste säga att det blev en dag där fokusen inte alls var på topp utan låg ständigt i ett litet töcken, febern tog jag aldrig. Men några grader över för att igentligen jobba va det allt. Hursomhelst överlevde jag och något samtal om fortsättning om aldrig. Pustade ut på parkeringen och tog några febernedsättande som jag förstås inte hade med mig innan.

Handlade lite hostmeducin och då jag till min stora glädje hade fått avicering om ett paket från telia åkte jag förbi Tempo och hämtade. Funderade en stund om jag redan innan middagen skulle testa att instalera? Sagt och gjort. Varför vänta liksom.

Internet funkade snabbt enkelt och smärtfritt. Det här började bra liksom. Sen va det tv,ns tur och där tog turen stopp. Bilden lyste ingen signal trots att allt annat va grönt. Men va fan!

Ringde supporten och det blev snudd på en helkväll med olika människor på Telia. Först nästan 2 timmar med den tekniska supporten. Tekniken för tvn ville inte alls ge mig dom kanalena jag hade beställt. Det frös o bråkade och långa stunder hade jag bara tv 1. Tillsammans med supporten försökte jag allat. Blev inte alls lugn över att få veta att detta var det konstigaste felet idag.

När supporten till slut sa att nu skulle jag ha allt som jag betällt gnällde jag och undrade vart till exempel Discovery var. C moore i all ära men inget som jag skulle betala för, mera som jag nu trodde det var en liten bonus.

Det visade sig att jag blivit lurad av killen i butiken. C moore gratis i 3 månader fanns inte som kampanj. 99kr i 3 månader för lagom o c moore kunde jag också glömma. Jag protesterade högljutt. Fick prata med någon från fakturaavdelningen (vet inte riktigt varför) och sedan någon från kundtjänst som till slut fixade så jag blev hyffsat nöjd.

Cmoore hade jag en kort stund. Men då jag vägrar betala för det också togs det bort. Fick 3 gratis månader på Lagom som jag beställt från början och Killen på teliabutiken skulle få sig en näsknäpp då han lovar saker som inte finns.

Trots allt strul tar Telia ansvar när man känner sig lurad o missnöjd. Önskar att till exempel 3 gjorde detsamma. Är utpumpad men nöjd att jag lyckades hålla mig behärskad och inte skrika rakt ut o kasta telefonen i väggen.

Nästa steg är att få videon att fungera med tv och div andra tekniska grunkor. Men det tar jag en annan dag.

Orkade inte laga någon mat idag köttbiten i kylen får vänta  så travade ut o köpa pizza, tyvärr en inte helt god. Men blev mätt iallafall.

Arbetslös i morgon och det innebär en tur till Arbetsförmedlingen. Men nu ska jag bara ta det lungt och i morgon sova lite längre en idag förhoppningsvis. Tar mig en slurk hostmedicin som smakar bittermandel och hoppas på det bästa

Kram och Hej

Chips cola och kockarnas kamp på tv efter en jobbig dag.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)