MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lördag

2016-10-29

Tog en bra stund innan jag kom mig för att göra något vättigt denna Lördag. Framåt eftermiddagen pallrade jag mig dock ner mot stan och besökte Teliabutiken. Där bestämde jag mig för att även koppla till tvn till fibern. Blev ett lagom paket och löfte om att det skulle vara igång på Måndag.

Sa speciellt att jag inte hade någon rauter utan att personalen ragerade så det föll bort. När jag sedan kom hem insåg jag att detta inte funkar och ringde supporten som bekräftade att det jag hade fått var ett startpaket och att det i systemet stod att jag hade en rauter redan, dock fanns det inga bevis för att det hade skickats ut någon. Det måste även personen på butiken ha sett.

Nåväl Nu är en Rauter beställd och kommer förhoppningsvis på Tisdag sen är det bara instaleringen kvar något som jag bävar för. Skitenkelt säger dom som kan. Men min största ångest är att något går fel under processen och jag inte kan surfa. Det vore katastrof.

Nu så blir det lagompaketet för 99kronor i 3 månader, en bra start för en klen ekonomi. Får också några kanaler i bonus, ska bli skoj.

Är lite förvånad över att jag klarar mig utan tv så pass som jag gör. Att ta steget och välja bort tv helt o hållet känns dock lite att överdriva.

Efter besöket på Teliabutiken blev det 4 små rätter på Spicy. Till kvällsmat gjorde jag nyss lite tacopaprikor.

När väl tummen ploppade ur och jag åkte bort till pappsen hade han flytt boet, får försöka i morgon istället.

För en stund sedan såg jag dokumentären om Ubåt 137, den som fastnade i Horsfjärden för länge sedan. Måste ha kollat på den tidigare men det var intressant att se nu också. Nu så ska jag kolla om jag hittar flera gamla dokumentärer som är värda att kolla på igen.

Vaknade i morse med halsont och har gått omkring o småhostat hela dagen. En förkylning är helt klart i antågande. Får se hur manlig den blir efter helgen. Planen är dock att jag ska överleva sista arbetsdagen för denna gång på Molnfabriken.

Trevlig fortsättning på helgen alla därute och glöm inte att det inatt är vinertid!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)