MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En bra vecka

2016-10-28

Förra veckan såg bra ut men fick sig en surkläm på upploppet. Några surklämmar dök aldrig upp under denna vecka så, Ja det blev en av bra sort på Molnfabriken. Veckans happening va att vi fick en ny bil, den gamla eltröskan byttes ut mot en Renault Clio, inte på mitt område tyvärr. Men kanske får jag vartefter möjlighet att prova pärlan.

Nu nalkas refrengen. Bara Måndag kvar att jobba. Men kommer tillbaka om inte förr i December. Trots att utförsäkring från A-kassan nalkas har jag inte någon direkt ångest. Kan inte göra så mycket en att söka jobb och finnas till hands för timmar.

Handlade Fredagsspjäll på Ica fördärvet och salami i den finska korvbutiken tog ett varmt förkylningsmotverkande bad och käkade tacos. Förut smuttade jag en lakrisöl utan lakris och nu en porter utan porter. Kanske man ska gå över till fulöl igen!

Om orken finns blir det i morgon en sväng till stan och ett besök på teliabutiken för att få mig en uppfattning över det där med tv, hur det funkar och framförallt kostar. Det är konstigt nog ingen större katastrof det där med att inte kunna se på tv. Men jag blir lite rastlös känner jag. Det är tur att det en så länge går att kolla på serier på datorn. 

På väntläge är också projektet flytta runt möbler o tv då jag inte riktigt vet vad som kommer att funka sen.

Under veckan har det varit kallt attans, så jag fixade igång värmarn i bilen. Då blev det varmare. Men antar att det snart är dags att pilla dit vintersulorna endå nu när det snart är vintertid.

Helg ja. Har inte direkt några planer mer en just gå på stan och kanske pyssla lite hemma o hälsa på Far, va ett tag sen.

God Helg på er alla!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)