MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tillbaka till Molnfabriken

2016-10-25

Igentligen skulle jag åka runt i stan och städa tvättstugor idag också och inte komma tillbaka till Skärblacka fören imorgon.

En stund före klockan ringde mobilen och i mitt ovakna töcken trodde jag först att jag ställt fel men efter en stund noterade jag att det var signalen för samtal och svarade. Chefen ville att jag redan denna morgon skulle bege mig till Molnfabriken då det blivit en sjuk i gänget. 8 timmars arbetsdag idag och i morgon minst.

Har också sagt ja till att jobba en vecka i December, hoppas flera ska ha lite julledigt! Ju flera timmar dessto mera troligt är det att jag kommer upp i nytt villkor. 

Gjorde nyss ett nytt försök att få kanaler på min tv. Är inte desperat men känner att alla försök måste göras innan jag sätter mig på ett dyrt tv abbonemang. Undrar lite stilla om jag också måste skaffa mig en ny dvd. Den gamla har scart mellan sig dekodern o tv,n. Om nya dekodern inte har en scart så är min dvd/vhs spelaren obrukbar. Nu kostar en ny inte så mycket men lite irriterande är det.

Har skickat ett mail till riksbyggen och förhoppningen är att få klarhet i vad som hänt och vad som gäller. Beroende på svar blir det senare ett besök på teliabutiken. Fanns ju erbjudande om tv förut när Telia tog över från Com Hem (tog det som gällde surfning) . Kanske det fortfarande funkar då jag inte nappade på det då. Ja lite kan man drömma iallafall.


Risinge kyrka en bit utanför Norrköping mot Finspång

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)