MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Söndag

2016-10-23

Skitväder även denna dagen så det var bara att trampa igång med några av dom alla måsten som lagt sig på hög och smått börjat naffsa en i knävecken när jag smyger förbi.

Köket fick sig en rejäl grundsanering, från tak till golv. Hallen blev nästa till rakning och var med stadiga kliv och fuktig trasa på väg till badrummet när telefonen ringde. Kom likson av mig där och gick istället ut en sväng i skitvädret. En promenad lite längre en jag tänkt då magen plöstligt ändrade inriktning från prinskorv som fanns hemma till köttbullar där tinad köttfärs inte alls fanns att tillgå i hushållet.

Väl hemma och blöt som en katt blev det ett varmt bad istället för badrumssanering. Köttbulletrillning och kvällsmat. Badrum och vardagsrum får bli en annan gång. Nu kan jag iallafall lämna hemmet på Tisdag utan att behöva skämmas över köket. Alltid något.

Blev förut idag rysligt sugen på att skaffa villa. Ett fint ställe i Krokek med det tjusigaste köket på länge, i bara det skulle jag kunna bo. Nu kanske jag både kan ha kakan o äta upp det då jag tipsade en vän som också blev sugen och ska troligen gå på visning.

Planer fanns på att ligga i tysthet o läsa bok, men lusten försvann. Lite trist är det att missa Johan Falk som snart är på tv,n. Visst. Kan sätta på dvd,n på datorn men att sitta i kontorsstolen är inte alls samma sak som att sitta mysigt ihopkrupen i soffan. Så istället kanske jag skiter i allt det här och går till sängs. Extremt tråkigt, men då är jag åtminstånde pigg i morgon.

På menyn denna arbetsvecka står det 2 dagar i stan och 3 på Molnfabriken, om inget händer förstås. Ett tag kvar men kan inte riktigt sluta tänka på vad som händer sen. Utförsäkringens våta filt ligger som ett jobbigt täcke om mina tankar. Att inte veta är att inte ha en aning och det tycker jag är skitjobbigt.

Lite jobbigt är det att inte kunna titta på tv. Kunde igår inte hålla fingrarna i styr och gjorde en kanalsökning. Inga kanaler hittades och nu när den gamla kanalplanen är borta måste jag göra om hela processen när jag ska kolla om det funkar. Trots att det är skittråkigt det här är planen att härda ut och vänta in i det längsta. På stan och till teliabutiken blir det inte att gå fören i slutet av veckan eller nästa helg. I själ och hjärta hoppas jag att detta är ett tillfälligt problem som snart är löst.

Tittade iallafall igår på Så mycket bättre. Lite tråkiga artister men har nog blivit lite tråkig själv så hittade trots allt något guldkorn även i Tommy Nilssons låtskatt, den där sk sexlåten hade dock lite humor trots allt. Hoppas dom andra avsnitten inte blir lika präktiga, då kräks jag. O andra sidan är det inte så säkert att jag prioriterar att se på Så mycket bättre.

Kände mig lite sänkt i Fredags, men nu snart är det en ny vecka och påt igen!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)