MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ensamt

2016-10-22

Utan en tv som likt en kompis som sitter i vardagsrummet o småpratar medans man småpysslar med annat  är det lite ensamt. Det är inte ljudlöst då jag istället utforskar internetradions underbara värld. Just nu ljuder Guld FM i datorhögtalarna, svenska o uländska guldkorn i en smakfull blandning.

Kunde förut inte låta bli att peta med mina flottiga fingrar på tv,ns fjärrkontroll och gjorde en kanalsökning. Min gamla kanalplan togs bort förstås och då inga kanaler hittades får jag nu göra om allt nästa gång jag kollar om det funkar.

Fast jag nu är lite ensam i sinnet o rastlös i kroppen ska jag försöka härda ut. Planen är att tv,ns utbud ska komma tillbaka lika gratis som förut. Om inte får jag helt enkelt abbonera på ett tv paket om det blir via fiber eller telejacket blir en kostnadsfråga känner jag spontant. Under veckan eller senast nästa helg ska jag gå till en teliabutik nära mig för att förhöra mig om priser och annat så jag sedan kan ta ett bra beslut.

I brist på kompistjatter har jag diskat och ska försöka fortsätta med diverse saneringsprojekt i köket. På Tisdag är det OWK besiktning och det känns bättre om den regionen är hyffsat ren och inte ser ut som en mindre nogräknad restaurang, sånna som passar in i programmet kniven mot strupen.

Blev trots skitvädret en tur ut till Krokek för att göra en vän en tjänst. På vägen hem blev det kaffe.

Ja just det. Har även kokat gryta, en chilismakande mustig rätt  som nu befinner sig  i kylen och ligger till sig. Bara att hysta i lite choklad o ge ett uppkok o servera med ris och grönt. Troligen blir det en snabblagad middag till Måndagen tillsammans med ris och lite grönt.

På vägen hem från Krokek idag tänkte jag en del på nästa års Bråvalla andra festivaler som jag inte besökt och konserter som jag är sugen på att gå på men troligen är lite för snål att köpa biljett till. Livet är inte helt enkelt jämt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)