MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Redan Fredag

2016-10-13

Förstås är det idag inte Fredag på riktigt. Men min arbetsvecka har slutat då jag i morgon åker till Gävle för lite blandade aktiviteter, en liten minisemester typ.

4 dagar med jobb började i tvättstugan och  avslutades med att jag blev utlånad till dagligstäd mitt i city. Trappor korridorer toaletter o lunchrum, lite det jag blivit proffs på under sommaren. Fast i lite annan miljö. Bra att pröva vingarna även på dessa objekt som anses som lite speciella.

Har ju dessutom varit lite nyfiken på det där med trappstäd, det är jag inte nu längre men har aldrig backat för utmaningar. 

Det är obeskrivligt skönt att börja i stan kl 7 istället för kl 6 ett par mil utanför stan. Man är pigg och kan om man vill ägna sig åt saker hemma. I sommras var jag trött o hängig och hade igentligen ingen lust med något. Nu efter bara 4 dagar i stan är det mera harmoni efter jobbet.Inte för att man får saker gjorda bara för att man är harmonisk. Men det känns helt klart lite roligare.

Förstås är det bara skräp på burken när man i teorin kan vara uppe lite senare. Men snart är det iallafall Tunnelbanan. Får se vad jag hittar på efter det. Kanske jag går o lägger mig endå, blir ju en del bilköra i morgon.

God Kväll och Trevlig Helg!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)