MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tisdag

2016-10-11

Idag blev det iallafall att skrubba tvättstugor, källarförråd och loft. Kanske inte världens roligaste sysselsättning, men iallafall lite annat en det man sysslat med under sommaren. Inte ofta man är i dom här trakterna där vi nu städar, i hyresslummen trots att det ibland är mitt i stan.

Gnäller lite på min tvättstuga som jag anser vara lite liten och omodärn. Men med lite perspektiv kan även den kännas modern. Trodde till exempel att man inte kunde ha torktumlare som är äldre en den vi har i källaren. Nu vet jag bättre. Tvättmaskinerna såg nya och modärna ut. Undrar varför man inte byter ut tumlarna?

Nya bud angående anställning blev det idag också. Nu har jag jobb hela Oktober. Svårt att inte oroa mig för framtiden.

När jag kom hem från arbetets fröjder blev det ett varmt bad, när jag låg där funderade jag på  om jag värkligen kommer klara av ett liv utan badkar (funderar ju på att renovera o instalera dush o tvättmaskin). Jaja, den dagen den sorgen, dom pengarna lär inte dyka upp i en handvändning. Diskade och lagade en halvmisslyckad middag (det där måste få ett slut), solen blev en sås med limebasilika som passade aldeles utmärkt till köttkorven. (skönt att veta att jag fortfarande är kung på såsen iallafall)  Sökte ett jobb som lokalvårdare i Nyköping och besvarade ett brev från Arbetsförmedlingen som undrade vad jag gjorde nu för tiden.

Inget på tv,n. Så ja det blir väll att gå till sängs. Väldigt tråkigt men lite vuxet att gå o lägga sig när man inte är trött för att vara pigg dagen därpå.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)