MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helgen och Måndag

2016-10-10

Nä det blev inte så mycket saker gjorda i helgen som jag tänkt. Lång sovmorgon och sen en sväng till en vän för lite samkväm så var den dagen slut.

På Söndagen var det faktiskt mestadels lopp o lat på menyn, o så tvättade jag och diskade framåt kvällen. Hej hopp slut på helgen.

Idag Måndag såg jag fram mot sovmorgon vilket jag fick. Såg också fram mot att göra något annat en att åka till Skärblacka. Där fick jag dock se mig besegrad och åkte med 2 andra till molnfabriken för att städa baracker, lite snopet kändes det allt, men städa baracker är lite annat en vad jag gjorde förra veckan så får vara nöjd. Dagen avslutades med tvättstugestädning

När jag kom hem marinerade jag skiten ur kyckling kokade ris och gjorde en tämligen ogod currysås. Ibland går det inte alls bra i köket, hade dock lite läsk att skölja ner det hela med.

Ikväll är det kockarnas kamp och nya kniven mot strupen, förstås kommer jag sitta bänkad framför tv,n. För när man inte är en stjärnkock själv kan man ju trösta sig genom att  titta på dom. Och i kniven mot strupen glädja sig lite åt att andra misslyckas också typ.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)