MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Jag valde finfilm

2016-10-06

Tror jag gick med i Homeenters filmklubb redan då det var vhs som gällde. Var länge med i deras månadens film. Men då jag glömde hela tiden att avbeställa skräp tog jag bort det alternativet och bara beställde det jag ville ha.

Att ladda ner filmer från nätet har aldrig riktigt varit min grej. En kort period innan dom släckte ner kollade jag på swefilm, men annars har jag köpt mina filmer. Jag samlar på svenska kriminalare typ Beck wallander och förstås Johan Falk har även J.A.G och så förstås efterföljaren NCSI, den klart bästa serien ever! Mycket av detta hade förstås gått att ladda ner, men känns som om jag helt enkelt valde dvd fysiskt i hyllan och sen blev det liksom inte av att göra något annat.

Igår nåddes jag av nyheten att man lägger ner klubben i slutet av detta år. Ökade andelen av laddning från nätet använde man som orsak. Trodde att det har gått ner ja men är ingen expert.

Ville förstås stötta så bokade genast 2 filmer Nya Bourne och den nya Independence day. Årets julklapp dvs NCSI 13 fanns ännu inte att boka. Valde därför att anlita CDON istället. Snart kan jag alltså njuta av en sprillans ny säsong av favoritserien, lagom till jul o allt. Inte riktigt planerat att köpa så mycket film just nu. Men spontanshopping är rätt skoj det också.

Diska och bara vara har annars varit kvällens melodi. Snart vankas det tunnelbanan på tv innan sängen kallar. Har några dagar gått o lagt mig utan att igentligen vara trött. Känner att jag mår bättre av det.

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)