MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Kalla mornar

2016-10-05

Bara 2 dagar kvar nu av sommaren, och det känns. I morse fick jag till o med skrapa framrutan. Burrande kallt och tittade avis på dom fodrade jackorna mina kollegor hade. Nu är varmfläkt och kabel framtaget och ska ner till bilen. Tur i kylan att jag inte hade tagit in isskraporna, då hade jag fått skrapa is med tummen. Inte så skoj. Hittar dock inte snöborsten, får gräva lite mera i helgen eller helt enkelt köpa en ny.

Ska bli intressant och se om man kopplat på strömmen till skåpet. Nästan varje vinter är det samma visa. Vädrets makter inte helt i fas med den som ser till att det är ström i stolparna. Brukar även vara att strömmen slås av alldeles för tidigt. Förvaltare och elbolag har jag frågat men ingen ser sig äga frågan och vet vem eller för den delen hur.

I lägenheten kopplar Riksbyggen på värmen lite pö om pö. Har inte direkt kallt, men skulle vilja reglera värmen själv lite mera, men nu  ingår ju värmen i hyran. Då är det ok att snåla tycker Riksbyggen. Men om jag endå betalar typ så borde jag ju själv få välja. Full värme om man så önskar eller ingen värme alls när som helst.

Nähä

Om jag ska lägga mig på soffan o läsa en bok? Leif GW Perssons senaste är lite seg så här i början. Men skam den som ger sig. Den blir säkert bättre med tiden om jag bara orkar ta mig dit.

Snart så är det vinter

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)