MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Avkopplande helg

2016-10-02

Det känns att helgen har varit bra när kroppen och hjärnan är helt avkopplad, batterierna är laddade inför en ny vecka.

Helgen har tillbringats i  Svärta utanför Nyköping där en vän flyttat till ett mysigt torp. Vi tillbringade kvällen och delar av natten till prat om allt o inget, god mat och dryck samt lite kattgos.En mycket trevlig kväll, som vanligt.

Kul att få se det där torpet på riktigt. Nästan så man själv blir sugen att flytta till hus. Innan jag åkte hem gick vi en sväng i dom vackra omgivningarna runt torpet. En mysig trollskog vacker kyrka men en lite skabbig kyrkogård med gravar på tre kvart. Provsmakade dom suraste havtorn bären någonsin.

Blir ibland lite sugen på hus också faktiskt. Men med tanke på allt som kan hända i på och vid hus och då synnerligen gamla så är det nog bäst att hyra. Men blir ofta väldigt sugen på mycket. Slog nyss till med en rad Eurojackpott där man har chans på 870 mille, då kan man prata om att  drömmar i stort och smått kunde uppfyllas med råge för mig och mina närmaste.

Men även trevligt tar slut och jag fick slita mig från denna miljö, sätta mig i bilen och kuska tråkmotorvägen tillbaka till Norrköping. Väl hemma blev det ett varmt bad och middag bestående av kebabflakes stekt potatis såser och grönt.

Kvällen får avslutas med att lägga upp fötterna högt i soffan o läsa lite bok, det är Leif GW Perssons nya kan man dö två gånger. Har nyss börjat, men en liten recention kommer kanske vartefter. 

 

Svärta Kyrka

Om du nu skulle gå runt Svärta kyrka och frestas av dom gyllengula havtornbären så är mitt tips att låta bli. Dom är skitsura och beska!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)