MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helgen som gick och Söndagen som är

2016-09-25

Mest är det faktiskt just nu Söndag och en rätt rejäl ångest att helgen är slut.

Men det har varit en bra och avkopplande helg, Lördagens kulturnatt kanske inte erbjöd så mycket musik o sånt som det kunde ha gjort. Men belgisk pilsner o snax med vänner och hela 2 årskalas (Knäppingen som fyllde 1 och Norrköpings bryggeri som blev 2) gjorde kvällen bra endå.

Lite spontant gick vi in på De Geerhallen och där sjöng en glittrande dam hits med jazzkänsla, rätt okej faktiskt. Några strofer från Balkan Bag Pack han vi med också innan spårvagnen tog oss hem.

Vädret fint och jäkla mycket folk på stan. Lite synd att man på knäppingen inte hade den kvalite på burgaren man hade sist. Det nya ölet var inte heller något vidare, den kommer tydligen på systembolaget också. Men enligt mig behöver ni inte köa för den. Milkstouten från Norrköpings bryggeri rockade som vanligt fett. Undrar när dom ska förstå att det är öl dom ska brygga och inte hålla på med annat oviktigt.

I morgon Måndag, ny dag och ny vecka. Nä är allt annat en inspirerad. Men kommer göra mitt bästa, även om det igentligen inte spelar någon roll. 

Nästan så jag känner mig som en bokmal. Beställde nyss andra boken på kort tid. Leif Gw Persson hade tydligen skrivit en ny bok. Den måste man ju läsa.

Nu ett bad med avslappnade olja.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)