MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Äntligen Fredag

2016-09-23

När jag vaknade i Måndags med en rejäl huvudvärk kändes det riktigt långt till helgen. 

Bättrade till mig  men livet kändes tungt även på Tisdagen,  . kämpade mig dock till jobbet då jag lovat. Kändes vääldigt långt till Helgen vill jag lova. Hela Tisdagen kändes det i kroppen. Livet paserade inte i revy men lite kändes det som om sommaren redan nu kommit ifatt mig.

Arbetade och kom hem, sov och det blev Onsdag iallafall. En dag som kändes rätt okej.

Torsdag. Va är det värkligen så, har jag överleft så här långt. I morgon är det alltså Fredag whoppodooo!

Fredag. Japp veckan är slut och trots att det bara blev fyra arbetsdagar kändes den längre. Men nu så. Gick till bilen på parkeringen med ett glatt flin. Handlade mys på ica. Hade under dagen gått o tänkt ut värsta pastamiddagen.

Nu är det kväller, magen mätt av god mat. kroppen nöjd efter ett varmt bad och i glaset finns en dansk öl smaksatt med grape (undrar varför man bara köper en av varje trots att man tror dom är goda) . I morgon är det kulturnatt. Livet känns rätt okej. 

Har lovat mig själv att i det minsta möjligaste mån tänka på nästa vecka. Ska bara vara. Har även lovat mig själv en sommarpresent, det blev ingen förra året. Har kanske inte riktigt gjort mig förtjänt i år. Men det skiter jag i. Tror det blir en kökskniv från Mora. Eller något annat.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)