MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Det Närmar sig

2016-08-25

Bara en dag kvar att jobba, sen är det helg och 2 veckors semester. Visserligen kommer jag merparten av ledigheten vara på resande fot. Men just nu känns det rätt okej att få ledighet.

Planeringen för resan har pågått ett bra tag. Vi har torr ätit vi har torr åkt och torr bott i rum o hytt och förstås också torr handlat. Har nog aldrig längtat till en resa som nu. Men snart är det alltså dax för the real deal. På Söndag åker vi.

Redan nu är min praktblomma tagen till semesterhuset och lådorna för diverse inköp i bilen. Väskan är uppe från förrådet och diverse vägbeskrivningar utskrivna, nu är det bara resten kvar.

På Lördag är det crusing i stan, blir att kolla ett varv har jag tänkt. Men inte så länge då vi åker tidigt på Söndagen.

Men 1 dag kvar på veckan. Arbetsdagarna har varit av rätt bra sort, va idag på kontoret och fjäskade lite i hopp om lite fler timmar att jobba efter första veckan i Oktober. Beställde iallfall ett arbetsgivarintyg för arbetat tid så här långt och fick mitt iss kort.

Nu så återstår det av kvällen en disk och ny säsong av Tunnelbanan, möjligen lite film också. Såg att enemy of the state va på nian.

Kram och God Natt

Tisdag kl 14 bär det av från Oslo mot Kiel

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)