MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Trevlig Helg

2016-08-21

Det blev en sån där kort helg igen. Med jobb några timmar på Lördagen. Extra trist när det var Augustifest och allt. Men det gick det också.

I fredags blev det en sväng marknad och även på Lördagen efter jobb och lite gubbvila. Tänkte nog att det på Lördagen skulle bli lite mera marknad en det blev i Fredags. Men vi fastnade på lokal efter ett halvt.

Köpte därför väldigt lite i år. En salami o 2 par stödstrumpor.

Öl och mat på lokal. Mycket folk och god stämning. Precis vad jag var ute efter. Lyckades även hasta fram i tid till fyrverkeriet.

Efter lite eftersläckning hos vännen luddade jag nöjd hem i natten. Söndagen har varit lite tung men har ändå lyckats med både disk tvätt och klädinventering.

Nu inte alls trött. Blev lite gubbvila förut idag så får skylla mig själv. Förhoppningsvis är jag inte så där jättetrött i morgon när klockan ringer.

I lördags var det sista lördagen att jobba på ett tag. Det kändes rätt ockej, har varit lite motigt och helgen blir kortare. Nu har jag inte kontrakt på mera Lördagar och det känns som om jag inte kommer att ställa upp på flera. Man behöver sina 2 dagars ledighet när man arbetar under veckorna.

Det är bara en vecka kvar nu tills vi reser bort. Nästa Söndag så här dags om allt går som planerat är vi i Oslo.

Os är slut och våra hjältar blev välförtjänt hyllade i huvudstaden. Konstaterat förut att jag nog kollat ovanligt mycket på sport. Men det är skönt att det är över och tv tablån går över till normal igen.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)