MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lite av varje

2016-08-17

Matos. Den sidan ni just nu sitter och läser har inte riktigt blitt som jag tänkte mig när jag startade. Ett substitut för Aftonbladets blogg, som bryskt lades ner kombinerat med mitt intresse av mat. Tanken var att det skulle bli mycket matprat matbilder o recentioner i snygg omramning. 

Men med åren har matbiten kommit lite i skymundan. Av olika orsaker gör jag annat en äter ute. Har blivt bättre på att blogga, men om annat en just mat.

Nä, ni behöver inte vara oroliga. Texten ovan är inte början till matos farväl. Det är mitt liv och sidan kommer finnas kvar.

Har försökt genom åren hitta lite annat en mat o bloggande, men tyvärr har dom avdelningarna inte riktigt funkat för min del. Just nu är det matrecentioner o personlig blogg som uthör stommen på sidan. Om det fortsätter så vet jag inte riktigt. Det är ibland riktigt trist att hitta på något och ibland vill jag förnya. Ta bort allt o starta om.

Lite åt det hållet gjorde jag nyss. Tog helt sonika bort några år av recentioner. Många restauranger fanns inte kvar och jag exprementerade lite väl med färg o form. Nu startar recentionerna från 2013 och tycker det räcker så.

Många gånger förr har jag önskat att ni som kanske läser skickar in era gästrecentioner. Inget har hänt, men är envis. Jag välkomnar recentioner så nu vet ni det.

Skulle vilja flytta sidan. Men har inte hittat något bra alternativ. Det behöver inte vara gratis utan en plats som erbjuder bra sidor med många designmöjligheter och plats för riktigt mycket bilder. Din Studio har ökat sin bildkapacitet och all heder för det. Men det är lite trist och skulle vilja förnya på ett sätt som nog inte DinStudio kan erbjuda. Funderar mest utan att komma till skott. Som vanligt. Kanske startar jag en ny sidan på annan plats, med foton och blogg. Men som sagt, har inte hittat det rätta stället en.

Idag startade Augustifesten. Som alls inte är lika bra och skojig som förr då det var karneval. Marknad och fyrverkeri finns kvar och har planerat att kolla. Jobbar på Lördag några timmar. Men endå blir det nog om vädret tillåter en sväng redan på Fredag.

På Lördag är det musikfyrverkeri och Rammstein står för musiken. Ska bli skoj. Kanske blir det även lite pilsner på lokal kvällen till ära, jag menar det är bara Augustifest en gång om året.

Är ingen sportnörd, det ska gudarna veta. Men under detta os har det blivit en hel del sport. Har till exempel aldrig kollat på så mycket cyckling och det var nog rätt länge sedan jag pallade med en hel fotbollsmatch. Den igår mellan Sverige och Brasilien var dessutom skittråkig. Fram till straffarna där åtminstonde jag satt bakom största kudden i soffan o småkikade. Onödigt spännande faktiskt.

Brasilien förstås jätteledsna och Amerikanarna fortsätter håna oss. Tror att dom mest känner sig svikna. Deras succetränare åker hem och slår ut sitt gamla lag i os. Att hon bara vågar. Men Sundhagen vågar och med en jäkla massa tur får hon guld igen, det blir iallafall minst silver. Och det är inte kattbajs.

Idag var det slut med att se ut som ett övervintrat kolmårdstroll. Frisören klippte bort en hel del. Räcker nog till både mössa o sock. Man ser alltid väldigt snygg ut välfriserad. Ofriserad skrämmer jag nästan barn.

 


Fyrverkeri från förr

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)