MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

När tummen glider ur

2016-08-03

Säger det plopp och i varje fall 2 av dom saker jag tänkt länge på har blivit gjorda.

Jag har vänt på madrassen så gropen kommer åt andra hållet, brukar göra den manövern med jämna mellanrum. Nu var det längre en så och har svårt att sova och vaknar ofta med en öm o domnande vänsterarm o axel.

Jag har baxat upp en hylla ovanpå en annan hylla. Tanken  med det projektet är att tv,n sen när väl en flytt sker får lite bättre plats vid den blå väggen.

När jag väl införskaffat en längre antennsladd kan jag flytta på tv,n och soffan och skrivbordet o datorn. När allt är flyttat och jag trivs som det är. Ja då kan jag börja fundera lite allvarligare på en ny säng.

På jobbet cycklas det fram o tillbaka till mitt arbetsområde långt från civilationen på bruket. Trodde ben och knän skulle strejka som det har gjort tidigare under cyckelturer. Nu funderar jag på att ta upp det där med cyckling igen. Min tämligen nya men rätt oanvända 2hjuling står där nere o bara väntar på att få komma ut. Men först måste jag nog låta en cyckelmekaniker smöja o fixa lite med växlarna. Misstänker också att bägge däcken lider av pyspunka. Ennu ett borde på listan. Med tanke på att inget blir av är det tur att jag har få måsten.

Noterade förut idag när jag körde hem att det stod en havererad lastbil på himmelstalundsbadets parkering. Tydligen hade den lite tidigare på dagen försökt att köra under den beryktade finspångsrondellen. Inte första gången och inte den sista om inget görs.

Nu så blir det Hasselnötsglass

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)