MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helgen

2016-07-24

Det har varit en riktigt varm och fin helg, det passade ju bra då det var Ölpromenad i lördags med Ölfrämjarna. 6 vattenhål skulle besökas, det skulle smakas dryck, svaras på frågor och ätas tilltugg.

Men först blev det 3 timmars arbete i Skärblacka. Dom var snabbt avklarade och åkte hem för att sova en stund. Lite gubbvila gjorde susen och var snart redo.

Det var som sagt en solig dag och ställena avverkades utan några direkta väntetider, endå hann vi inte med något extra som vissa andra. Vi funderar lite på varför.

Knäppingen levererade godaste ölen och Munken stod för kvällens bästa tilltugg. Bottennappet på tilltuggssidan låg länge hos Black Lion med en mjölktunn soppa med grus i musslorna. Men på slutet knep Durken förstaplatsen med en medioker macka. Man tog dock revanch med en god lammrostbiff.

Eftersläckning på Ölhuset där vi för andra gången här fick uppleva en utryckning av brandkåren. Det är lika spännande att se. Norrköpings bryggeris nya pekingFanz öl testades också, troligen var det första o sista gången på stökiga Boom Boom Room. Kvällens överasskning var Världens Bar där vi hittade några SÖ30 Ölfrämjandets jubileumsöl gjorda av Dugges.

En riktigt trevlig kväll. Tack alla! Och tack framförallt väderguden, som var oss nådig denna kväll. (vi kommer alla ihåg förra årets promenad som var allt annat en torr)

Söndagen var även den varm. Vaknade pigg och gick till en kamrat o drack lite kaffe. Behövde ju endå handla lite inför den kommande veckans arbete. Blev en svettig promenad hem.

Till middag serverades kotlett sås o potatis samt att jag förberedde morgondagens köttfärssås. Nu känns det lite svalare så möjligen kan man sova utan att glida ur sängen.

Trots arbete i Lördags har jag fyllt helgen med aktivitet o känner mig avkopplad. Nu snart sängen för att orka med en vecka till på Molnfabriken.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)