MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Hipp Hipp Hurra

2016-07-20

Inte varje dag ens far fyller 70 år. Ett trivsamt arrangemang med god mat och en pigg pappa. Besök av folk som det var länge sen man såg. Inte så förtjust i kalas liknande tillställningar, men ikväll va det rätt okej.

Idag fick jag dessutom äta nästan samma som bjöds förra året då jag missade på grund av arbete i Varberg. . Rostbiff skinka potatissallad (som kändes egengjord, inte industrisallad) druvor kiwi mango melon. Just druvorna tycker jag var ovanligt goda för att komma från en icaaffär. I väntan på att ica har en egen delidisk får jag gå till den finska korvbutiken som snart är i full drift igen. Hoppas förstås att man kommer ha grönpepparwurst.

Idag har det också varit ölets dag och mitt flöde översvämmas av fina bilder på glada människor som går från krog till krog och dricker goda öl. Lite trist att missa (man kan fråga sig varför ölets dag är mitt i veckan). 70 års kalas gick förstås före och det att jag faktiskt börjar kl 6 i morgonbitti. En liten tröst var att det inte såg ut som om det var något speciellt detta år, typ specialöl från Norrköpings Bryggeri. Dessutom blr det ju öl på Lördag då årets ölpromenad går av stapeln.

Nu är det en av mina favoritfilmer Taken på tv, så tyvärr blir inte sänggåendet så tidigt som kropp o knopp önskar. Men ibland så får man offra sig och ta en för laget.

 


Grattis Farsan på 70 års dagen!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)