MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En lugn helg

2016-07-17

Skönt att veckan tog slut och det blev helg. Synd att den tar slut så fort bara.

Blev inte så mycket med det där att bara vara, gjorde ingenting istället och det funkade det också. En vän fick besök i Lördags . Blev lite umgänge med dryck o varma mackor och torr resande. Aldrig har en resa gåtts igenom så  mycket innan den väl blir av som den vi ska göra i Augusti. Hoppas den blir lika bra i praktiken som i teorin.

Stan idag, vankade runt utan mål och käkade sushi. På stan var det ovanligt mycket folk som sprang omkring med mobiler i högsta hugg. Undrar om man spelade Pokemon Go som tydligen ska vara poppis nu.

Gick förbi himpa, tänkte kolla det där dom byggde upp i Fredags när jag susade hemåt från jobbet. Men kvar fanns bara några bajamajor. Undrar lite vad man hade gjort.

Kanske inte en sån där helg jag hoppades på men känner mig avstressad och hyffsat redo för en ny vecka på molnfabriken så det får funka.

Nu rusar vi framåt mot en ny helg. Då är det Ölpromenad!

Just nu kollas det med halvt öga på Morden på Sandhamn, lite konstigt att jag inte kollat det innan. Läst och hört men bara kollat brottsstycken fören nu. Sent ska syndarna vakna antar jag, är inte så mycket för sånna där seriefilmer men det kanske är dags att hinna ifatt vartefter.

Blir att kolla färdigt och så till sängs, är som vanligt inte alls trött men så småningom brukar Jhon Blund hitta in även till mina ögon.

Inte helt säker på varför det flyter ett badkar i strömmen, men det är säkert något konstaktigt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)