MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Efter regn kommer sol

2016-07-14

Om Tisdagen varit en Onsdag som jag tyckte hade det ju varit typ Fredag idag och helgen hade redan i morgon känts kort. Nu är det Fredag i morgon och med ens kändes det som om helgen förlängdes lite.

Det har så här långt varit både ner och upp i arbetslivet så helgen är efterlängtad. Tror att jag ska bara vara, även om en massa borden finns. Dom är en så länge inga måste så det kan vänta ett tag till.

I natt drömmer jag om jackpotten på Eurojackpot. Resor hus pengar till nära o kära. Möjligheterna är oändliga. Många år har jag sagt att livet med miljoner skulle vara som vanligt. Nu är jag tillräkligt vuxen för att inse att så skulle det nog inte bli. Varför åka i samma bil och jobba på samma ställe om man hade 500 miljoner? Varför låta exotiska platser man knappt ens läst om vara outforskade.

Eller så blir det alls inte så. Istället för att lyxa till det för mig själv o vara givmild till andra kanske jag blir ensam o gniden. Bor kvar i lägenheten o räknar pengar utan att köpa eller unna mig något. Ja vem vet hur det blir. I morgon får vi kanske en möjlighet att få veta.

Det är skönt att drömma sig bort ibland.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)