MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helgen och Måndag

2016-07-11

Några timmars arbete på Lördagen, men skönt att inte behöva vara på plats fören halv 8 mot 6. På helgerna måste det gå snabbt och har svårt att hänga med. Men det blir fort slut och man får åka hem och fira helg.

Åkte ut till mamma och vovve. Mamma bjöd på paj och den vita stjärnan låg mest i skuggan och vilade sig. Att vara inne på sitt 13 onde levnadsår är inte helt lätt, lite stelt lite trött och hörseln är inte riktigt som den brukar. Matte lite sorgsen men vovve glad att man kommer när hon väl ser och hör att det vankas besök.

Ett tag tänkte jag tvätta arbetskläder hos en vän innan jag åkte ut till Kvarsebo, men arbetsdagen drog ut lite på tiden. Till vännen gick jag endå och hade en liten ölprovning på kvällen.

Många tankar i huvudet så det blev en liten Söndagspromenad. Spicy Hot på Ingelsta fick laga Söndagsmiddagen. Fyra små rätter funkade.

Efter promenaden åkta jag högst upp på huset och fotade sm fallskärmshoppare och min utsikt. Skulle helst vilja ha en sån här utsikt hela tiden. Lägenhet högst upp med balkonger mot alla väderstreck,

På Molnfabriken inget nytt. Det knallar på.

Har nyss diskat och min stela kropp ska snart få lägga sig ner i ett varmt lätt skummande bad, ska bli skönt. Funderar starkt på om jag till hösten ska unna mig några massagetimmar eller liknande behandling. Är stel och något ligger i kläm som gör att armen ibland domnar en smula. Så kan vi inte ha det och borde åtgärdas. På friskvårds listan står också en ny säng, men tyvärr kostar den något mera en massage. Så det får bli det tills vidare.

Nedan lite bilder från Söndagens promenad och utflykt upp till nionde våningen.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)