MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inte riktigt helg en

2016-07-08

Fredagskväll men inte riktigt helg då det är jobb några timmar i morgon. Lite sovmorgon blir det dock och 3 timmar går fort på en molnfabrik.

Hjärnan vet att det inte är helg en vilket underlättar. Känns rätt okej nu men på Söndag kommer helgen kännas kort och rumphuggen av naturliga orsaker. Gick hyffsat förra gången. Klarar nog av det i morgon också.

Efter arbetets fröjder blir det en sväng till mor för kaffe och paj. Länge sedan sist och saknar hunden (och mamma lite också). 

Ikväll instränks Fredagsmyset till chips och cola, får se om det kan bli lite mer avancerat i morgon kväll. Kanske blir det en sväng på stan och kolla på idrottskalaset som är nu i helgen i samband med SM veckan.

En massa sporter som trängs på en vecka. Lite spännande men efter jobbet är man lite trött och har så här långt inte riktig kommit till. Tänker mig dock nästa vecka åka ut till Kråkvilan och kolla lite på Rallysprint. Kanske hittar jag någon annan sport i morgon om jag orkar ut.

Inte trött men kroppen stel, så om det inte finns något skoj på tv,n blir det att lägga sig ner. Om den omöblering jag tänkt göra funkar kommer jag sen kunna ligga o se på tv. Men nu får jag nöja mig med att titta i väggen.

 Ja roligare en så är det inte! Och mera finns det inte att berätta!

Trevlig Helg

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)