MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Själv är bästa dräng

2016-07-06

Har alltid varit lite av en ensamvarg och trivs därför allra bäst när jag får jobba själv, utföra sysslor i egen takt men inom en viss tidsram. Planera och pyssla. Sånna jobb finns det knappt några kvar av.

När man mest jobbat själv finns det saker man inte riktigt är van vid. Till exempel att folk står bredvid, kan fortfarande blir lite stressad av handledning men det går oftast att fixa det också.

Efter sommaren i Finspång vet jag att det går att lägga in en högre växel när det skiter sig och vet att jag kan ha många bollar i luften och jag vet att mitt sifferminne inte är så skröpligt som jag trodde.

Efter förra sommaren i Varberg vet jag att jag funkar väl i grupp även om jag mestadels jobbade i team med en annan ensamvarg, inte helt lätt att vara två som ville själv. Vet också att det där med att bo borta inte är så svårt att handskas med  för en hemmakär som jag.

Vad jag vet efter denna sommaren får jag återkomma till lite närmare i höst

Dagen fortsatte som igår. Först förmiddagen med kollega för att sen på eftermiddagen övergå till ensampyssel. När man nu som ensamvarg jobbat i grupp och sen blir ensamvarg igen kommer nästa problem, som jag inte riktigt trodde skulle uppstå. Jahaja ska jag göra detta själv. Hur gör jag nu då? Vart ska jag börja? Förr hade jag fixat det utan att blinka. Nu vill jag nästan rådfråga kollegan som inte finns.

Lite småfix med tidsoptimeringen så blir det här också bra så länge det varar.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)