MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Måndag och Tisdag

2016-07-05

Måndagens förmiddag kändes som. Jahaja det är så här Juli kommer att bli på Molnfabriken, men överlevde både den lite stressande förmiddagen och den hyffsat lungna eftermiddagen med soloarbete. Lite vimsigt i hjärnan tyvärr.

Idag blev det nya direktiv och vi gick tillbaka till som det var förra veckan. Iallafall på förmiddagen. Eftermiddagens solojobb fortsatte. Nu var jag dock lite lugnare i sinnet och sysslorna flöt på.

Måste försöka undvika tänka på arbetsdagen innan, och ta ut saker i förskott. För på molnfabriken kan ändringar ske snabbare en fort. Dumt att lägga energi på sånt som inte blir. Bättre att ta saker som dom kommer. Va bra på det förr, att leva i nuet. Nu ångrar jag många beslut direkt när dom är fattade och funderar mycket på hur saker blir eller inte blir och hur saker och ting hade blivit om man gjort annat.  Det tär på sinnet. Men tyvärr inget jag kan göra åt. Mera en att försöka undvika jobbiga tankar. Inte helt lätt, men ska försöka.

Får jag jobba som idag, ja då blir det bra. Blir det ändringar överlever jag nog det också.  

Just nu är det många som vill bojkotta Bråvalla. Hårdrockare Engelska band Advokater mm. Men endå tog early Bird biljetterna slut snabbare en jag hann med. Nu ser det ut som om andra festivaler har betydligt större problem en just Bråvalla och förhoppningsvis öbverlever festivalen stormen och gör den säkrare. För att lägga ner den känns inte som något alternativ direkt.

När det inte blev något inköp nu med engång hinner jag fundera på nästa års festival. Klok i mig vill vänta och se  medans tok vill köp nu, du missade ju för fan iår. Tänk om det kommer ett megajättestortskitbraband och biljetterna tar slut medans du sitter på dass. Vad gör du då?

Ja vad gör jag då. Ingen som helst aning, men väljer nog endå att vänta.

Lite sugen är jag på att gå ut att gå en sväng i det fina kvällsvädret (vet igentligen inte varför) Men först ska jag roa mig med att diska och då benen är stela blir det nog ett bad istället för en promenad, troligen bäst.

Lite sugen. Men trist att jag åt upp mina kvällsnötter redan innan maten stod på bordet. Inte konstigt att man är lite trind.

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)