MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helgen

2016-07-03

Lite svårt att koppla av denna helg. Tänkt mest på veckan som kommer. Tänkte igentligen förgylla min ledighet med ett besök på lokal i Fredags, men skitväder gjorde att planerna regnade inne. I lördags trotsade jag skurarna och luddade iväg till stan, blev taimat till brunch.

Idag dock något bättre i sinnet. Gick bort till Bråvalla och kollade läget efter festivalen, som jag brukar göra. Lite lättare att gå dit när man inte stått i snålblåst och regn 3 dagar. Området dagen efter såg ut som den brukar. Pyssel och plock på festivalområdet och som om kriget dragit fram på tältcampingen. Tyckte inte det såg ut som om man bevakade kampingen nämnvärt iår. Folk som inte såg ut att vara städcrev gick omkring tämligen fritt och kollade i tälten efter saker att ta med sig (troligen). Förut har det åkt omkring vakter på 4 hjulingar för att stävja sånt.

Lite har det känts att inte vara med på själva festivalen i år. Hoppas på många bra band nästa år så det blir värt en biljett.

Blev en sväng till far också och kaffe hos en kamrat.

Nu så vill kropp och knopp inte riktigt att helgen ska ta slut. Det känns jobbigt att det snart är ny dag, Måndag och ny vecka. Men snart måste väll även jag gå till sängs om det inte ska smärta aldles för mycket att gå upp skit tidigt. Suger att börja jobba kl 6. Men där gjorde Frankrike 2 - 0 så kanske man ska gå till sängs endå.

Dagen efter Bråvalla på tältcampingen

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)