MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tjat

2016-06-29

Så här års tjatas det om semester. På bloggar på facebook och förstås på jobbet. Och är det inte semester så är det en massa om Bråvallafestivalen, strunt samma blir inget med något av det. Just semester är jag rätt van att aldrig ha någon. Att jobba så att andra ska få semester är lite av min lott i livet. 

Dagarna som förflutit på molnfabriken har varit av harmonisk sort. Tyvärr är det slut nästa vecka då tuffare utmaningar stundar.

Förra året kunde jag kombinera det där med att jobba och vara ledig. I år får ledigheten vänta tills i höst.

Och Bråvalla. Ja det känns lite i själen när man redan idag såg sånna däringa festivalfreaks med ryggsäckar stora som friggebodar lunka längs Finspångsvägen. Lätt packad var han som kom gående med en vagn pilser över låg en fastspänd kudde, troligen förutser han bra väder. Det kan jag iallafall unna dom. En festival med genomgående bra väder. Fast då får jag ännu mera ångest förstås. I morgon är det säkert mera festivalrusning när jag åker hem från jobbet

Hursomhelst så har jag tänkt att jag på Söndag ska gå bort till området för att ta den där obligatoriska dageneftertitten. Lättare att gå bort då när benen har vilat och inte är festivaltrötta.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)