MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lite funderingar

2016-06-27

Nu närmar det sig slutet av Juni. Hade jag varit kvar på lokalvårdsutbildningen hade också där slutet närmat sig. Dom som nu är kvar har vid det här laget inlett prov veckan. Om grupp 12 och hur det hade blivit om det inte hade varit som det är har jag tänkt en hel del på idag medans jag skurat toaletter och omklädningsrum.

Under praktiken blev det en del tvivel, skulle jag  klara av SRY provet. Ville jag jobba med lokalvård över huvud taget. När jag hade lite smått beslutat mig för att fortsätta på den inslagna linjen erbjöds jag mera jobb och utbildningen avslutades.

Har gott om tid nu att bestämma mig för vad jag vill. Kommer veta det när sommaren är slut och det är åter dags att besöka arbetsförmedlingen. Då har det gott ett bra tag sedan sist så bestämmer jag mig för att satsa på lokalvårdsyrket och SRY kompetens igen känns det som om jag vill börja på nytt. Om det nu är möjligt och AF tycker det är en bra ide. Säkert är det mycket annat som styr och jag får inte helt och fullt välja själv.

Den som lever får se.

Natten som var gick det aldeles utmärkt att sova, gick och la mig för sent så jag var mer en seg idag. Risken finns att samma sak händer ikväll då Island spelar mot England (känner mig som värsta fotbollsnörden). Nu kan jag inte påstå att jag direkt tittar på EM. Har mera tvn på som bakrund och kollar med ett halvt öga då kommentatorerna låter upphätsade.

Troligen var allt bakrundsljudet anledningen till nattens dröm. Jag var fotbollsproffs och det lag jag spelade i  vann alla matcher för att jag helt enkelt sprang fortare en alla andra rakt igenom och fram till mål. En rätt glad dröm. Slutklämmen på drömmandet framåt morgonkvisten, strax innan klockan skrällde avslutade jag min karriär genom att leda något litet småstadslag till seger i allsvenskan.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)