MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Söndag

2016-06-26

Nästan så att tre dagars ledighet känns minst lika kort som två dagar. Hur som helst har det varit en trivsam midsommar helg även fast det var väldigt blött idag. Bra att jag hade en inne dag planerad med städ disk o tvätt.

Funderade på det där med sommarställe lite mera förut när jag låg o slökollade på fotboll. En sak som är bra med att vara hemma är att man inte behöver stå i köer när man reser bort eller hem.

Sängkläderna är nu rena fräsha och tumelvarma, sängkläderna hänger nu för lite av svalning över räcket på min franska balkong. Risken finns annars att jag glider av inatt.

Nu återstår det bara att bädda. En sak som är lite av en procedur när man som jag har loftsäng. Det är praktiskt många gånger då man till exempel kan ha skrivbord under. Men det är ett jäkla klättrande hela tiden. Tankarna växer på att köpa en säng lite mer i marknivå. Tror både kropp o själ skulle må bra av det. Lite pyssel för att få till det är det. Om möblering i en liten etta är inte helt okompliserat. Men får se vad jag kommer fram till vartefter.

Måndag i morgon och en ny vecka på Molnfabriken. Får se vad den har i sitt sköte.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)