MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sista Bokningen

2016-06-21

Har nämnt det tidigare. Årets resa har bestämts bokats och betalts rekord tidigt. Allt kan hända och suget kommer vara konstant fram tills det är dags att åka. Det kommer understundom bli olidligt.

I år kör vi en lite annorlunda variant för att ta oss till Tyskland som är landet vi trivs i bäst. (Ja iallafall, min resekamrat är mera inne på Danmark). I år får vi vara lika mycket i varje land och vi slår till med en liten sväng i Norge också. Ska bli spännande.

Vi åker först till Oslo, bor på Hotell i Holmenkollen med vidsträkt utsikt över Oslo. 2 nätter och sedan äntrar vi Color Magic ett stort lyxigt fartyg som går till Kiel. 20 timmar av lyx o hålligång. I Tyskland bor vi iår i Flensburg och stannar tre nätter.

Sen blir det lika länge i Danmark och Herrning. Vi ska leta upp dansk whisky och gemyta. Hem blir det via Grenå - Varberg, en övernattning i förra årets jobbstad. Ska bli kul att återse, denna gång som turist.

Mycket kan hända och längtar redan nu.

Efter jobbet hjälpte jag en kompis att handla inför midsommar, min shoppingdag blir i morgon. Då ska jag besöka både små och stora affärer för att köpa lite smått o gott till en buffe som jag och vännen ska mumsa på.

Ska bli skönt att få vara ledig några dagar, men det är ju lite kvar.

Bild på Varbergs fästning

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)