MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Festivaltankar

2016-06-20

Satt för en stund sedan och kollad på Bråvallafestivalens hemsida. Sista försöket att bestämma mig om jag skulle köpa biljett eller ej.

Det finns guldkorn när det gäller musik. Men inte tillräckligt att jag ska köpa biljetter. Tyckte det var segt förra året då dötiden mellan det jag ville se blev smärtsamt lång. I år ser det tyvärr ut som det inte blir ett dugg bättre.

Intressant och spännande är att utbudet av mat och öl förstärks i år. Lite skoj blir det med ett craftbeer tält. Här finns det resurser för att göra väntan mellan konsererna lite mer behaglig. Tror dock det blir succe och fortsätter även nästa festival.

Plus och minus i all evighet, men har dock bestämt mig för att det blir en paus för Bråvalla för mig iår. Lite har det med pengar att göra, behöver till semesterresan i Augusti. Men förutom att det inte är så intressanta akter i år är nog det största anledningen jobbet. Börjar man kl 6 blir det segt att jobba om man kommer hem kl 2-3. Dom andra åren har det gått att planera bättre med ledighet mm, iår blev det inte så.

Bråvalla är annars en trevlig festival. Rammstein första året är svår att slå för egen del. Visst har inte så många konserter att jämföra med, men det var riktigt bra. Helt klart.

Iron Maiden, jo. Dom är bäst i världen och skitcoolt att dom spelade i Lilla Norrköping. Men blev sällsynt besviken när sångaren inte visste vart han var.

KSMB förra året fick blandade recentioner. Men jag tyckte det var riktigt fränt, att äntligen få se dom däringa stockholmspunkarna som fick mig att få upp ögon för svensk punk.

Mycket folk har jag träffat och några av dom har jag fortfarande kontakten med.

Vädret har understundom varit värre en värst. Men i år får ni det riktigt fint, soligt varmt och torrt. När inte jag är med. (Ni kan tacka mig genom att sponsra nästa års biljett).

Ingen biljett i år alltså. Men kanske kan jag inte helt hålla mig borta. Får se lite vad som händer.

KSMB,s konsertgäng 2015

Maidens mascot Eddie 2014

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)