MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lördag som känns som Fredag

2016-06-11

När det blev jobb idag känns helgen lite rumphuggen. Kroppen vill ha det till Fredag idag när det är Lördag. I morgon känns det som Lördag när det är Söndag och allt blir liksom inte rätt. 3 timmar jobb kostar mera en det smakar på flera sätt.

Men hursom gick det tämligen bra. Fredagsfeelingsgruppen fick av naturliga orsaker ledigt igår och den vanliga kvällslunken vidtog med tidig sänggående. Sovmorgon idag kändes rätt. Arbetssysslorna idag ungifär som vanligt men mera på industrisidan en kontor, kändes bra.

Lite trist att jag inte får bestämma själv, då hade det helt klart blivit så lite kontorsstädning som möjligt och mera omklädning o manöverrum. Tänker rätt mycket på det här med mig och lokalvård. Kommer inte kunna bestämma själv vilket jobb det blir i framtiden, kan bara försöka styra utgången. Resten är ödet och tillfälligheterna. Är inte i den possitionen att kunna säga nej eller välja och vraka. Iallfall inte en så länge.

Lite trist är det att man som ny inte kan välja sina kollegor om dom inte passar mig. Dagens kollega vill jag inte byta ut, hon var riktigt trevlig och ett nöje att jobba extra med.

När jag kom hem undvek jag att ta en lur, tänkte gå ner på stan och vara lite. Men fastnade med hushålls o datapyssel så plötsligt blev det kväll. Nu en lite försenad Fredagsdrink med mangosprit Loka cruch apelsin och apelsin/mangojuice från pressarkungarna på Brämhults. Visst är lite sällskapssugen. Men är lite seg i benen så troligen blir jag hemma.

Idag levererade molnfabriken lokalt

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)