MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inte riktigt helg en!

2016-06-10

Fredag och efter en rätt okej arbetsdag kändes det rätt bra att åka hem. Men det är inte riktigt helg en. Ska arbeta 3 timmar i morgon också. Känns  nu lite onödigt att ha hoppat på extratåget, men då jag sa ja visste jag inte riktigt hur det skulle bli och jakten på timmar för nya dagar hade presis börjat.

Sen fick jag jobba även September och även om jag inte riktigt vet om timmarna räcker till endå känns det lite så där att gå upp även i morgon. Förvisso inte alls lika tidigt son en vardag men endå.

Man kan tro att det är rena rama Söndagskänslan i hushållet. Men känner mig rätt avkopplad och magen fått lite Fredagstaco och så här på kvällskvisten mumsas det chips bläddras på kanaler och dricks mangojuice. I morgon får jag uppleva molnfabriken på ett annat sätt. Lite skrämmande med en ny kollega och det sägs att det går snabbt.

Idag Fredag var det rätt okej att jobba på Molnfabrik, men det kan ändras när som helst tyvärr.

Semesterresan i Augusti har hastigt och lustigt utökats till 2 nätter i Oslo. Ska vara en trevlig stad har jag hört. Högst upp på min besökslista är Holmenkollen. Nu divideras det för fullt vart vi ska bo, troligen ett scandic hotell då resekamraten kanske har frinätter att ta ut. Just nu klurar vi på om vi kan få 2 frinätter till priset av en om vi bor på ett hotell som ligger lite mindre centralt. Tack vare eventuella frinätter kanske vi har råd att hitte på något i Danmark också, inte bara åka rätt igenom eller till o med skita i Danmark och åka hem direkt från Tyskland. Förhoppningsvis får jag åka hem via Varberg, skulle vara skoj att återse den lilla gemytliga sommarstaden igen.

Som vanligt oroar sig resekamraten som vanligt över hur vi hittar till dom olika platserna vi ska till Hotellet o båten. Vi hittar alltid dit vi ska förr eller senare. Roar mig med att plotta reserutt med Googel maps satelitbilder, en bra tjänst men bilderna gör husen smala o gatorna trånga.

Långt kvar och mycket kan hända, men planeringen är trots allt rätt skoj.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)