MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Rekord Tidigt

2016-06-08

Max en Månad innan. Ibland har det till och med rört sig om dagar innan, ja så är vi jag och resekamraten när det gäller att boka semesterresor. Oftast har det blivit som vi tänkt men ibland har vi fått ändra oss när det gäller hotell och vid något tillfälle även stad för att vi inte varit ute i god tid.

Ikväll gjordes lite resehistoria när vi tog det första spadtaget på årets semester flera månader i förväg. Till årets start fick vi iden förra året när vi var i Kiel och såg kryssningsfartygen Color Magic och Color Fantasy kom och gick med glada Norrmän. Blir ingen kryssning men väl enkel resa Oslo - Kiel. Här kan vi stå högst upp när båten avgår och låtsas att vi blivit rika och åker hurtigrutten. Tanken är att semestern börjar dagen innan med en natt på hotell i Oslo, och att vi lyckas komma dit skapligt så jag får se Holmenkollen.

Resten av resan är inte helt och fullt bestämd. Men tror det blir Flensburg som får äran att ha oss boende i Tyskland. Blir säkert ett stopp i Danmark också. Kanske åker vi via Varberg hem men det är högst osäkert för tillfället. Det drar redan nu iväg ekonomiskt.

Vågar inte längta redan nu, vi åker inte fören i slutet på Augusti. Hur mycket som helst kan hända tills dess. Tvivlet springer fram och tillbaka, vilt vevande med armarna och rabblar upp alla möjliga cenarion som skulle göra våran resa omöjlig att genomföra.Nä,tvivlet binds med silvertejp och stoppas in i en skrubb. Sånt kan jag inte tänka på nu!! Men trots allt är det kul att ha något att se fram mot, speciellt nu när det är lite motigt i arbetslivet.

En av anledningarna till att vi inte normalt bokar våra semestrar tidigt är att jag nästan aldrig långt i förväg vet hur jag jobbar. Som det ser ut nu har jag 2 veckors semester typ mellan 2 jobbperioder. Länge sedan det hände kan jag säga.

Med tanke på allt som planeras känns det bra att skattepengarna trillat in på kontot. Inte en hel förmögenhet, inte ens en halv, men det är rätt sköj att få tillbaka lite av allt staten snott.

Här är hon. Skeppet som vi förhoppninsgvis kommer åka till Kiel med i Augusti.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)