MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Veckoavslut

2016-06-03

Efter lite blandad kompott på sommarjobbet under veckan kändes det bra att få ett tämligen harmonisk avslut. Blev en Fredag med en bra kollega och arbetet flöt på utan vare sig stress eller hets och endå fick vi det gjort som vi tänkt oss på utsatt tid. Så här långt är jag nöjd över mina insatser denna dag. Men förstås kan det vilken dag som helst komma tillbaka och bita mig i hälsenan. Det är sånt man får räkna med här har jag förstått.

Dagens arbetskamrat jobbar även helger, synd bara att det inte blev samma helger som jag kommer jobba extra på.

Långhelg och lite trist är det att jag pga lite halvtaskig ekonomi tvingas vara frånvarande från både ölprovning på Broadway och konsert med eminenta punkbandet 23 Till. Väntar på pengar. Men som alla vet är inget som väntans tider och den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

Fick igår även förfrågan att följa med till varmare land i början av nästa år. Ville värkligen säga ja då jag blir mer en avis då vänner i min närhet hela tiden reser bort. men som det ser ut nu vågar jag inte riktigt. Har tyvärr inte den buffert som krävs. Visst har lite sparade pengar och  jobbar, men detta kneg samlar tyvärr inte på sig några större summor pengar i plånboken. Bara timmar och förhoppningsvis nya dagar. Har laddat på lotto nu så kanske om jag vinner miljoner. Men o andra sidan blir det då jag som bjuder vänner på hurtigrutten.

Resa blir det och förhoppningsvis semester. Redan i år faktiskt. Vart det bär vet vi inte riktigt. Troligen Tyskland, men när vi för en gångs skull kan planera i god tid innan finns möjligheten att det bär av någon annan stans. Vi får se. Min resekordinator tänker på saken i detta nu hoppas jag. 

Och appropå drömma o resa bort tänker jag så här års som vanligt på Sweden Rock. En festival som jag aldrig varit på och av olika anledningar har svårt att komma till. I år inte så däringa bra band som jag gillar, det har inte häller Bråvalla, så troligen blir det ingen lokal musikfestival. Får sikta in mig på drycker i vinter istället.

Något ska jag hitta på i helgen, för att koppla av lite. Får se vad som hittas på.

På Molnfabriken i blacka var solen varm idag.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)