MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

6 timmars arbetsdag

2016-05-31

Har arbetat allt från 8 till 14 timmars arbetsdagar. Det har varit rätt så arbetsamt och man är svintrött när man kommer hem. Nu jobbar jag 6 timmar. Fullt ös mestadels hela tiden. Men när jag kommer hem är jag avslappnad och mår helt okej.

Ett litet problem är förstås det där med pengar. Mer fritid kortare arbetsdag ger förstås mindre pengar i plånboken, så är det och lite kommer det att svida när lönen trillar in.

Idag var jag och lämnade böckerna på Lernia. Båda lärarna var inte på plats av olika anledningar. Lite trist faktiskt då jag gärna hade sagt hejdå. Fick snacka med gänget istället och höra deras historier från praktiken. Några hade löfte om jobb  medans det för andra inte hade gått riktigt så bra.

Fortfarande har jag kvar den gnagande känslan av att lite bli snodd på konfekten. En del av mig, den som förvisso alltid ser demoner och tvivel säger naturligtvis att det här va bra då jag endå inte hade klarat det där SRY provet.

Den possetiva sidan menar att jag visst hade klarat det och fått ett bättre jobb en det jag har nu. När jag såg gänget idag sitta där lärarlösa så kände jag endå att det var bäst det här. Att ha jobb nu, fixa nya dagar och satsa på en ny runda lokavvårdsutbildning senare. Eller allra helst skulle jag vilja gå en maskinförarutbildning. Tänk att sitta o jäsa i en grävmaskin o ha drängar som springer runt o gör allt grovgöra. Eller allra helst o allra helst. Allra bäst vore förstås ett fast jobb (med lite mera arbetsdag en 6 timmar trots allt)

Nähä om jag ska slappa lite till innan sängen så jag är pigg o rask för ett nytt 6 timmars pass i morgon.

Molnfabriken

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)