MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Till Lokalvårdsutbildningens Grupp 12

2016-05-27

Detta inlägg är tillägnad er i Grupp 12 på lernias lokalvårdsutbildning som på Måndag kommer tillbaka till skolbänken efter 4 veckors praktik.

Ni är säkert inte helt jättesugna att börja hårdplugga igen men är säker på att många av er har siktet glasklart inställt på SRY, det är bara sista delen kvar nu sen har ni det i era händer Kämpa kämpa kämpa!

På praktiken har ni nu fått en inblick hur det är att jobba som lokalvårdare, sett både bra och dåligt  och flera om inte alla av er är nu sugna på att få en aldeles egen arbetsplats där ni kan glänsa med era kunskaper i lokalvårdandets ädla konst.

Jag kommer inte vara där på Måndag med er då jag har avbrutit utbildningen.

VARFÖR?

Jo praktikplatsen har bokat in mig på så pass mycket jobb att det helt enkelt inte gick att kombinera. Först var det sommarjobb och jag skulle få möjlighet att kämpa mot SRY med er. Sen blev det sjukdom i arbetsgruppen och jag fick erbjudande att fortsätta efter praktiken som vikarie. Jobb går jobb före så här är jag och lokalvårdar på pappersbruk istället för sittandes i skolbänken tillsammans med er. 

Är lite ledsen för det och  beslutet var  inte helt lätt att ta. Jag hade ju kämpat rätt hårt och läst o läst i tråkböckerna. Nu kände jag mig lite snuvad på konfekten, extra mycket kändes det när det blev mera jobb och det inte alls gick att slutföra utbildningen inom Arbetsförmedlingens regler. Kanske om upphandlingsgudarna äro nådiga får jag möjlighet att slutföra senare. 

Önskar er alla Lycka till i eran fortsatta kamp mot att bli certifierad lokalvårdare. Ni klarar det garanterat.

Och till er som mot förmodan inte fixar det. Var inte ledsna.Det går att få jobb utan att ha SRY kompetensen Jag lovar!

Vi ses i arbetslivet kurskamrater!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)