MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Måndag

2016-05-23

Måndag och jobb av bara sjuttsingen, men var avkopplad o pigg så det gjorde mig inget.

Utan att gå in på detaljer mynnade dagen ut i ett erbjudande om mera jobb. Ska sova på saken och kolla med berörda innan jag utalar mig mera.

Lovade mig själv att läsa ett kapittell i minst en av böckerna idag då det har varit läsfritt i 3 dagar. Det kändes rätt så okej att läsa så funderar på om jag helt enkelt inte ska sitta o mölja med böckerna varje kväll. Fritiden blir lidande samtidigt som knoppen blir överkörd av information.

I morse måste det ha sprungit världens tursammaste Mård över vägen. Fasen vad han sprang och då jag körde i 80 hade jag inte en chans att hinna med. Bromsade allt vad tygen höll och djuret var under bilen, helt klart. Men såg den inte bakom mig. Åkte till och med tillbaka och såg inte ett spår av vare sig död eller levande Mård. När jag kom fram till blacka kollade jag även under bilen utan att hitta några spår av något överkört djur.

Lite sugen är jag på att kolla in det stora flygplanet som ikväll kommer till Norrköping. Men 22:50 eller vad det nu blir är sent och lokalvårdare som börjar 6 borde helt klart ligga till sängs då. Kanske nöjer jag mig att gå högst upp o se om jag kan skåda något.

Och appropå sängen så har jag börjat fundera på en annan säng, en som är lite mera markbunden en den jag har nu. Det krävs dock en del omflyttningar och kanske till o med en stund att vänja sig innan det kan ske. Kanske börjar jag rätt snart och ändrar om. Eller så väntar jag tills kursen är över.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)