MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Skriver av mig

2016-05-17

Igår när jag läst hela städboken en gång (vissa avsnitt mera en så) tog jag fram dom frågorna vi fick med oss innan praktiken. Inte som facit utan mer som stöd, att veta hur frågeställningen fungerar.

Jag läste fråga efter fråga och chockades lite av att jag faktiskt inte kunde svaren på många av dom. Till exempel en hel bunt om golv. Ett avsnitt jag läst ett antal gånger. Inget har fastnat ser det ut som.

Otroligt depremerande faktisk och har under dagen funderat mycket över varför. Det är inte så att jag legat på latsidan och skitit i att läsa. Tvärtimot. Är stolt över mig själv att jag varje kväll läser vare sig jag praktiserat eller jobbat. Nu lite besviken, men kan inte göra något direkt åt saken.

Hur ska jag göra nu?

Ja inget ändrar sig på kort sikt. Ska göra dom där djäkla frågorna med hjälp av boken. Jag ska fortsätta läsa tappert i båda böckerna och bestämma mig när jag kommer tillbaka till Lernia om jag kör på Basprovet med svarsalternativ  eller satsar på Strycertifiering trots allt. I luften ligger om jag ska även satsa på saneringsprovet. Även det tar jag ställning till senare och fortsätter tills vidare.

Ja vad som händer får vi se.

Annars då?

Jo tack som frågar. Praktiken tuffar på och jag längtar värkligen till den dagen då jag har riktig fritid när jag kommer hem!

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)