MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lobba

2016-05-12

Idag lobbade jag lite för det jag tycker är skoj. Att få städa på maskinsidan av fabriken. Nu springer jag runt och lär mig, men är säker på att jag skulle hitta minst lika bra eller dålig runt maskinerna. 

Hjärtat slår lite extra när jag går runt i fabriken och ögona glittrar av allt härligt industrismuts. Jag saknar industristädingen en smula ibland. Om jag får ett erbjudande igen tackar jag säkert ja. Tyvärr är den typen av städare lite ute. Grovjobbaren finns inte utan det är folket på skiften som även städar, det gör dom bra måste jag säga. Men jag vet ju andra ställen som behöver mig. Men kanske är jag efter utbildningen lite för överklassifiserad och får se mig om efter nya utmaningar. Inte ludda runt i gamla fotspår.

Idag åkte jag bland annat runt i bil. Det är ett skitstort område. Vi gick förbi ytterligare några maskiner. Nu har jag nog hittat alla 4.

Var med och städade baracker och kom ihåg en annons för många år sedan där ett företag i Göteborg sökte en barackstädare. Man hade kunder runt om i världen tydligen. Drömde mig bort och såg mig sittandes i Busniessclassflyg på väg till något soligt land för att städa 3 baracker. Hemmavid åker jag runt i en lyxig buss som en rockstjärna. Alltid utvilad redo för nya baracker. "Fniss"

Appropå jobb så tackade jag ja till lite extraknäck på Lördagar. En bastiljon knäcktes då jag har lovat mig att aldrig jobba extra på lördagar. Nänä, så lätt va det löftet att brytas. Men behöver dagar och timmar är trots att det sker på Lördagar en väg att komma dit jag vill.

När jag tämligen harmonisk i sinnet kom hem vankas det mat, man blir hungrig när ingen lunch intas. Böckerna ska läsas och sen ska det diskas.

I morgon är det Fredag Tjohoooooo!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)