MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En skön dag

2016-05-05

Tidningarna basunerar ut att nu är sommaren här, och fasen trot. Idag har det varit hur skönt som helst. Har jag varit ute och gott hela dagen? Svaret på den frågan är nej, blev ett varv ner till en pigg far men inget mera.

Hos far blev det förutom kaffe en födelsedagsbok, den första hade jag. Men denna Varje Dag är en fest av årets sveriges mästerkock vinnare Catarina König hade jag inte förut.

Det är en vacker kokbok men stämmer inte riktigt in på hur hon i programmet beskrev sin bok, den är rätt vanlig när allt kommer omkring. Kommer dock att läsa den pärm för pärm och kanske till och med laga något ur den då bilderna är mer en frestande.

 förutom att jag denna lediga dag  sovit förlänge har jag också gjort ssg Entre så jag kommer in på sommarjobbet. Lite nojjig innan prov som vanligt, men det var inga större problem. Har stött på sånna här prov förut i olika former och hjärnan är nog uppe i läramode så det gick galante. 29 rätt av 30.

I morgon är det kanske sista dagen  på bygget i sörping. Nästa vecka bär det av på praktik i Blacka, Reggiens hemvist. Troligen kommer jag inte stöta på några rastafaries. Men hoppas på att lära mig en hel del för framtiden och till sommarjobbet.

Middagen blev sen, men magen fröjdades åt att den bjöds på Jockes paradrätt tacolax.

Torsdagen avslutas nog med ett bad och I morgon är det Fredag Tjohoo.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)