MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Flyttsugen

2016-05-02

När man håller på och gör nybyggda lägenheter inflyttningsfina hela dagarna är det inte konstigt att man blir lite sugen på att flytta in själv i någon av dom lyorna som färdigställs.

Det är 2:or och 3.or. Ljusa fina med stora balkonger dock är köket inbyggt med vardagsrummet så man sitter där och äter och det är bara förberett för diskmaskin. Men det finns båda tvättmaskin o tumlare.

Husen är belägna mitt i Söderköping, gillar sörping, här finns hemköp och vackra strövområden. Tyvärr klarar inte min nuvarande ekonomi av hyran, annars kanske jag redan hade bokat och fått städa min egna lägenhet.

Skrev häromdagen till köksfirman och berättade den sorgliga nyheten att jag lägger projekt nytt kök på is. Otroligt sorgligt, för det skulle ha blivit så jäkla snyggt och jag hade trivts 90 gånger bättre i min lägenhet efter ombyggnaden. Men pengar är ett helvetets gissel. fick knappt ihop hälften så inget nytt kök denna gång. Men projektet är inte glömt och för evigt dömt utan vid gynsammare läge kör vi igen.

Annars har det inte hänt något speciellt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)