MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En trivsam helg

2016-05-01

Helgen var trevlig men aldeles för kort. Efter den rätt hårda veckan med bland annat arbete och mycket att ta in skulle nog helgen ha varit minst en dag till.

Hursom har helgen varit trevlig. Ingen brasa på valborg detta år istället åkte vi till Skärblacka käkade mat med tillhörande öl från Norrköpings bryggeri till på Lingon och Dill. En riktigt trivsam tillställning som det står mera om på Restaurangguiden 2016.

Skärblacka är ju avkroken som jag ska sommarjobba på i år. Lite skillnad att ha 30 minuters restid till jobbet mot dryga 5 timmar som det tog att åka till Varberg. Även om jag skulle helt klart kunna åka tillbaka nu när jag fått lite distans är det grymt skönt att vara hemma i år.

1 Maj idag. En strålande dag som jag tänkte ägna både åt disk städ och tvätt. Blev inget av det. Gick ut i det strålande vädret och kollade på raggarbilar istället. Hjärnan renades på vägen dit av naturen längs åbackarna. När jag gick hem fick Färgaregården fixa en våffla.

Många fina bilar fick jag se och hälsade även på papps som hade hittat ut aldeles på egen hand. Men så gick ju bilarna presis utanför hans andra hem.

I morgon. Ny månad och ny vecka, troligen speckad med hårt arbete. Skönt att det är röd dag i mellan.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)