MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

I början av karriären

2016-04-29

Måste erkänna att jag nog inte kunnat hoppas på denna kickstart av min nya karriär som lokalvårdare. Extrajobb praktik och sommarjobb allt i ett och på samma företag. Rätt coolt faktiskt.

I tre dagar har jag nu fått ett hum om vad som kan vänta. Byggstädning och lite finare städning efter renovering. På praktiken och sommarjobbet blir det att städa på industri, dock mera lokalvård en vad jag tidigare sysslat med inom industrin troligen.

Under dom här dagarna har jag städat nya fina lägenheter i Söderköping, tänk att folk köper nya lägenheter där köket saknar diskmaskin. Har varit inne i en lägenhet i stand där närheten till restauranger nog varit den enda livsglädjen för dom  som bodde här innan och kört en av firmabilarna till Bäckgatan. 

Lite stressigt med tidspress och rätt jobbigt, det kräver sin man att vara lokalvårdare. Extra jobbigt då jag inte arbetat på ett tag. Mina knän är blåa efter allt krypande på golvet när lister ska torkas och muskler som man inte vet att man hade ömmar efter att ha utfört övningar man sällan gör. Ett tag sedan en Fredag och helg känns mera eftertraktad.

Hemma försökte jag på att göra en Jureskogburgare, det misslyckades rätt rejält. Hade han gjort en sån här crappy burger i till exempel Miami skulle den coole kocken ha rullats i tjära och fjädrar och skickats hem. Nåväl det blev lite spanskt småplock och en välförtjänt öl som plan B.

Lite segt och hade nog hällre stannat hemma hela helgen. Men i morgon kväll är det middag med öl beställd i Skärblacka (byn för både min praktik o sommarjobb). Kan bli skoj att frotera sig bland folk också som omväxling.

Nä nu lockar sängen och i morgon sovmorgon.

Bäckgatan 28 Lika många minnen som minnesluckor

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)