MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Working Class Hero

2016-04-27

Sök jobb och skriv att ni går utbildning på Lernia så garanterar jag att några av er kommer att få jobba extra. Så sa en av lärarna precis i början av kursen. Jag som hade sökt alla jobb på 2 ben och kände mig en smula dessperat tyckte det lät rätt konstigt.

Men hursom löd jag och har skrivit att jag går utbildning på Lernia. Länge sedan jag fått gå på så många interjuver. Dom senaste var det muntra tongångar och halvt om halvt löfte om sommarjobb. Och så detta extraknäck jag började på idag. Städa lägenheter så dom är skinande fina tills ägarna ska flytta in.

I slutet av dagen fick jag ett sms med önskan om att boka upp mig över sommaren, fabriksstädning i Skärblacka Vet inte riktigt när sommaren börjar hur länge den kan tänkas vara eller i vilken omfattning. Är rätt nyfiken på vad chefen kan tänkas säga i morgon. 

Hade svårt att sova natten till idag, men inte för att jag var stressad inför jobbet. Av någon anledning var jag ovanligt lugn inför uppgiften när jag knallade in på kontoret denna morgon. 

Fötterna lite ovana att gå i arbetsskor och armarna lite ömma, men hjärnan rätt nöjd att slippa tänka så mycke.

Ett varmt bad har det blivit och snart stundar en sen middag med stekt marinerad kött med grönsaker, inget avancerat en kväll som denna. Inte helt pepp att läsa i mina böcker, men avsnittet i städboken om inredningsmaterial ska läsas iallafall. Saneringsboken får vänta ikväll också.

En bild från favoritklipporna utanför Ringhals, en plats för rekreation och batteriladdning. Men i år blir det sommar hemmakring som det ser ut nu.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)