MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Interjuver jobb o köer

2016-04-26

En milt sagt fullspäckad dag som började med en interjuv för sommarjobb. Possetiva tongångar där man lovade att höra av sig när saker och ting hade bestämts.

Till nästa ställe där samtalet mynnade ut i en tillfällig anställning (1,5 vecka) med start i morgon. Har fått tjusiga arbetskläder så i morgon blir det ingen sovmorgon, iväg vid halv 7 mot nya äventyr. Pirrigt värre men det ska gå hoppas jag. Cheferna värkar riktigt bra. Kommer nu att missa en veckas praktik, men o andra sidan kan det ju om jag har tur mynna ut i mera jobb, så det är det värt.

Vid lunch var jag åter på plats i skolsalen. Vi körde lite maskin och pratade sry, sen begav några av oss till sjukhuset där Sodexo hade rekryteringsträff, man ska tydligen anställa en massa folk på vrinnevi.

Konstaterar att det finns olika sätt att ta en kö.

Några skiter helt att köa och buffar o stökar sig fram utan att bry sig alls om hyffs och oss andra.

Några står i den kö man har blivit tilldelade och några sitter vid sidan av tills det är mindre folk i just deras kö.

Några kommer lite senare och går direkt till den kön som det är minst i utan att bry sig så mycket om det är rätt kö eller ej.

Och några byter helt enkelt kö när väntan blir för lång.

Alla sätt är bra utom dom dåliga.

Idag är jag helt slut och det blev den lokala pizzerian som fick laga maten. Känner mig dessutom ultra nöjd med min dag så nu blir det inte ens några blad i saneringsboken. Kommer läsa bägge böckerna så ögona blör under praktiken.

Nu så blir det ett varmt bad och sen ska jag ladda ner nytt virusprogram i stora datorn.


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)