MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Mycket nu

2016-04-25

Blev tyvärr ingen interjuv idag utan den blev uppskjuten till i morgon. Då ska jag även disskutera extrajobb med ett annat städbolag. Blir det av börjar jag på Onsdag och jobbar hela nästa vecka. 1 vecka mindre praktik.

Många tankar snurrade i huvudet idag. Allt på en gång, satsar man inget vinner man inte heller något. Lite så tänker jag för tillfället. Jag tar en sak i taget och hoppas på det bästa. Kanske jag till slut får välja vad jag vill göra allra helst. Eller så blir det som många gånger förr, ingenting alls.

I morgon eftermiddag är vi smått beordrade att gå på rekryteringsträff, som om jag behöver flera företag efter mig hehe.

Annars då. Jo idag va det lite svårt att koncentrera sig men vi läste om golv. På Onsdag är det prov. Som jag kanske missar.

Idag var även ett maskinproffs hos oss och fixade våra grejor. Nu suger kanske vattensugen som den ska så vi kan skura golv som vi gjorde på Ringhals. Det går förstås att gå efter med en kombiskurmaskin, men det är lite bökigare.

Till middag blev det kycklingsoppa då jag igår hittade Scandinavian Organics eminenta kycklingbuljong. Den är dyr och svårfångad men ack så god. Till det blev det en smarrig salami och briemacka. Ett skråvmål för min redan lite för runda mage.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)