MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Det är Fredag

2016-04-22

Fredagsens skoldag blev fördömligt kort. Vi gick igenom frågor och pratade om golv innan våra läströtta hjärnor fick springa ut i vårsolen och ta helg.

Det är 1 vecka kvar till praktiken och 8 kvar av kursen. Tiden går fort och innan vi vet ordet av sitter vi där framför certifikatorn (eller vad det nu kan heta) och gör prov för vårat Stry. Det känns svårt och svindlande och som alltid lite jobbigt redan nu. Men våran lärare lovar att vi ska vara väl förberedda så får väll tro att det är så när stunden är inne. 

Har inte varit med om något så här viktigt sedan jag tog körkort och det gick ju bra också till slut. Gamla hjärnan är en smula trög men hoppas och tror det går att krama fram lite livslust och få det är bra också. Förhoppningsvis ger denna kurs mig ett bevis på min kunskap och ett jobb, börjar drömma om ett sommarvikariat. Men förstås är ett heltidsjobb planen i sin helhet. Kurvor och snår ska passeras, men livet är på långa vägar inte slut så det är bara att kämpa på.

Helgen är minutsiöst planerad och börjar om en stund med en busstur till krokek där det vankas öl och senap. en misslyckad kombo kan tyckas. Men är öppensinnad och hoppas på en kul kväll.

Önskar en trevlig helg!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)